Peter Křižanovič: Pokora a česť je cesta bojovníka a nie si nadávať

Peter Křižanovič: Pokora a česť je cesta bojovníka a nie si nadávať

Peter Křižanovič: Pokora a česť je cesta bojovníka a nie si nadávať

2019-11-25T10:10:06+00:00

Tvůj fightrecord je 3-2. Poslední 3 výhry v řadě a poslední remíza s Tomášem Lejskem. Co se změnilo v tvé přípravě?

Prípravu idem stále rovnakú MMA pod Kamilom Cibinskim. Zápasenie Andrej Fašanek. Pribudol ale do teamu Tomáš Kohout, ktorý sa mi venuje hlavne v zlepšení stand-up a silovo-kondičnéj stránke.

Jak jsi vnímal svůj poslední zápas s Tomášem? Cítil jsi to jako remízu nebo výhru?

Ja ten zápas vnímam pozitívne. Bol atraktívny dobre som si pozápasíl a hlavne užil som si to. Myslím, si ze s Tomášom Lejsekom sme spravili krásny vyrovnaný zápas. A ci to bola výhra alebo, prehra poprípade remíza? Ťažko povedať, dali remízu, mohli to dat mne a mohli, dat aj jemu. Tie kola boli také ako, na kolotoči. Myslím, si ze remíza bola spravodlivá ale o tomto by sme mohli, debatit hodiny a analyzovať zápas každopádne  sme ukázali MMA ako ma vyzerať.

A jak má MMA vypadat? Dnes se hodně mluvi o tom, co je na prvním místě, zda sportovní kvalita nebo mediální show?

No takto mňa moc tie trashtalky neberú a ani nikdy nebudú. Pokora a česť je cesta bojovníka a nie si nadávať. Pokiaľ niekoho nenávidím ukážem mu to v klietke a nie na instagrame alebo Facebook. Natáčať videa a nadávať, na súpera mne to, príde až smiešne a trápne. Len je smutné že len a len toto láka tých pseudo fanúšikov MMA. Toho akože vyznajú týždeň pred gala a týždeň po. Cele to ide ruka v ruke. Fighteri budú robiť to čo chcú fans vidieť. Do určitej, miery ANO ale to ma svoje hranice. Predsa nebudem jak nejaka prostitútka že budú z toho peniaze tak, budem zo seba robiť Šaša. Niektorý podľa mňa ani, nevedia co slovo sebaucta znamená. Radšej sa navždy budem bit za drobné a nikdy nebudem mat sponzorov a nebudú o mne vedieť ľudia jak zo seba robiť dementa.

A co je tvůj cíl v MMA?

Môj cieľ v MMA je vyhrat každý ďalší zápas a zarobiť si na vlastný gym kde budem môcť vychovávať rozumných fighterov. Už trénerom som ale mam sen raz mat svoj veľký krásny gym.

Na Double Red Fight Night nastoupíš proti velmi tvrdému a zkušenějšímu soupeře Adamovi Šindelářovi? Je to pro tebe výzva nebo si jdeš pro jasnou výhru?

Áno Adam je skúsený a tvrdý fighter a výzva to je vždy. Ale tak isto si vždy idem po vyhru. Tvrdo som nato makal a veľmi sa teším na tento zápas

Jaké hodnoty jsou pro tebe v životě nejdůležitější?

Rodina. Rodina je pre mňa najdôležitejšia na svete. Nič viac ako, rodina není

Co znamená tvoje přezdívka na Instagramu „Duran is back”?

Prezivku Duran, mam po svojom otcovi a myslím ze viac nie som povinný odpovedať.

Proč by diváci měli přijít na DRFN?

Pretože ľudia sa môžu tešiť na výbornú show ktorú im predvedieme

Pirát nebo Kareš a proč?

Ja si, myslím že Pirát. A prečo? Pretože je mladší, rýchlejší a ma väčšiu dravosť.

Foto: Doublered.cz

VÍCE O TURNAJI, ROZHOVORY A VSTUPENKY ZDE!